Construction for Malvern East

Extension & Renovation

Cost

$P.O.A

Build Time

P.O.A

Size

67m2

Location

Malvern East

Project Summary

This spacious single-level residence, originally constructed in the 1930s and characterized by brickwork, has been brilliantly transformed through a meticulously designed renovation and expansion led by an architect. The outcome is a striking contemporary haven for families, skillfully incorporating elements of the original Art Deco style while showcasing the latest in designer finishes.

Nestled back from the street, the property is embraced by a high fenced garden featuring remote gates. Inside, the home exudes charm with details such as ornate Deco ceilings and Tasmanian oak flooring. The dining room gracefully opens to a verandah, while the generously sized living room features an open fireplace adorned with bespoke marble tiles. A skylit vaulted ceiling imparts a feeling of spaciousness to the gourmet kitchen, equipped with state-of-the-art amenities including Lorde White marble countertops and complimenting appliances.

French doors lead to a substantial deck that overlooks a private, extensive north-facing garden, complete with a versatile studio or home office. The luxurious main bedroom boasts a vaulted ceiling, a window seat, an opulent designer ensuite, and a walk-in robe. Two additional bedrooms with built-in robes and a stylish bathroom complement the layout.

Evve Group’s involvement with this project was to lockup stage whilst maintaining assistance through the completion of the build.

Like what you see?

Let's Build something Amazing.

GET IN TOUCH